Sidste nyt…

Kære elever og forældre,

Her kommer en lille opdatering omkring klubbens aktiviteter i den kommende periode i forbindelse med Covid-19 og de næste faser i genåbningen af Danmark. Har I spørgsmål til nedenstående er I altid velkommen til at kontakte klubben eller Sabumnim Thomas

  1. Årets sommerlejr i juni må vi desværre aflyse på grund af forsamlingsforbudet og de sundhedsfaglige vurderinger der er omkring større grupper. Derudover ved vi endnu ikke, hvornår det bliver muligt at få indendørs adgang til hallerne. Bestyrelsen og trænerne arbejder hårdt på om vi eventuelt kan afholde en lignende lejr i efteråret eller særlige seminarer som erstatning.
  2. Gradueringen som vi bad jer sætte kryds ved d. 23. maj har vi besluttet at flytte til juni. Det betyder at vi nu fastlægger forårets graduering for alle miniorer, aspiranter, juniorer og seniorer til d. 13. juni 2020. Vi håber med fase 3 i genåbningen at vi må samles i grupper over 10. Derfor vil gradueringen nu fastlåses d. 13. juni og foregå fysisk i grupper på græsarealerne ved Sorø Hallen eller online via Zoom eller lignende.
    Invitationen til gradueringen modtager I separat med tilmelding til Dosport.dk
  3. Vi vil fortsætte de to ugentlige online træninger i klubbens facebookgruppe, mandage og torsdage. I forbindelse med forberedelse til graduering, vil vi naturligvis forvente at alle Taekwon-Do elever nu vil deltage i disse.
  4. Frem til juni er det nu officielt udmeldt at idræt må organiseres udendørs i grupper på maksimalt 10 personer inklusive instruktøren. Derfor kan I opleve indbydelser til små ad hoc træninger med en af klubbens instruktører. Tilmelding vil blive håndteret af den enkelte instruktør via mail og facebook. Eventuelle træninger vil blive afviklet på græsarealerne ved Sorø Hallen og vil overholde de gældende retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen.
  5. Vi har besluttet at forlænge sæsonen med tilbud om online- og fysiske træninger i juni og juli. 
  6. miniKIDS og KIDS vil i juni modtage oplysninger om, hvordan deres sæson afsluttes.

Vi håber på jeres fortsatte forståelse og takker for den enorme opbakning vi oplever fra jer i disse særlige omstændigheder.

Alle trænerne glæder sig til vi kan træne mere normalt og fysisk sammen og håber, at I alle er ved godt mod og passer godt på hinanden.

Sorø Taekwon-Do

Bestyrelsen og trænerne

%d bloggers like this: