Fælles træning i juni?

Kære elever, yoga-udøvere og forældre,

Som I sikkert følger tæt med i kommer der nye udspil fra regeringen for den videre åbning af det danske samfund. Her i blandt muligheden for at indendørs idrætsaktiviteter får lov at starte op igen, samt et øget antal mennesker må samles.

Det glæder os naturligvis, da vi i trænergruppen meget gerne vil slutte ordentligt af inden sommerferien, med lidt træninger i løbet af juni måned.

For at vi kan starte op, er der dog nogle forbehold vi som forening og trænerstab skal forholde os til, hvilket dels er de retningslinjer som vil komme fra regeringen og kulturministeriet, samt de praktiske tiltag som Sorø Kommune måtte have brug for at klargøre, inden de åbner hallerne op igen. Fra dialog med kommunen ved vi at de også har ventet på udmeldingerne fra regeringen og derfor endnu ikke ved hvordan de forholder sig.

Vi håber, naturligvis at dette er formaliteter, men vil forudsætte at vi alle sætter sikkerhed og sundhed højest, hvorfor vi endnu engang beder om jeres tålmodig. Forhåbentlig kun ganske få dage endnu, inden vi kan melde klart ud hvilke hold der eventuelt starter op i juni og hvilke hold som eventuelt må vente til efter sommeren.

På vegne af bestyrelsen og trænerne

Sabum Thomas

%d bloggers like this: