Covid-19 og nye tiltag

Kære elever, medlemmer og forældre,

Så kom der nye restriktioner og anbefalinger i forbindelse med Covid-19 udviklingen i Danmark. Det betyder at der også for vores aktiviteter kommer nogle nødvendige ændringer, som I kan se herunder.

Vi følger udviklingen tæt og vil naturligvis løbende regulere klubbens retningslinjer og anbefalinger, når det bliver muligt.

 1. Alle Taekwon-Do hold vil fra mandag d. 26. oktober afvikles uden tilskuere. Vi henstiller til at man som forældre venter, siddende i kantineområdet eller udenfor hallerne.
  Elever på Heroes-holdet må fortsat have én forældre siddende i salen.
  miniKIDS træningen søndag d. 25. oktober vil afvikles normalt; men vi vil i løbet af den kommende uge give besked om gældende regler fra søndag d. 1. november.
 2. Vi anbefaler at afsætning og afhentning af elever sker udenfor ved Sorø Hallens indgang, for at undgå større forsamlinger indenfor.
 3. HUSK at alle som træder ind i hallerne, også udøvere, skal bære mundbind indtil de er inde i salen. I salen må aktive udøvere være uden mundbind. Selvom retningslinjen først træder i kraft i løbet af ugen, anbefaler vi at vi alle allerede øver os fra førstkommende træning.
 4. Fredage vil der blive arrangeret ekstra træninger i aldersspecifikke grupper. Disse træninger, samt aktuel aldersgruppe vil blive meddelt løbende i klubbens facebookgruppe.
 5. Happy yoga vil fra onsdag d. 28. oktober aflyse fysisk træning i salen. Der vil i stedet blive tilbudt live online-undervisning af Ann via Youtube. De praktiske deltaljer vil blive sendt ud i separat mail.
 6. Fra tirsdag vil Aspirant+ holdene deles op som følger:
  12 – 21 år træner tirsdag og torsdag kl. 19.00 – 19.55
  +21 år træner tirsdag og torsdag kl. 20.00 – 20.55

Vi håber på jeres forståelse og er sikre på at vi kommer stærke og godt igennem denne periode også.
Har I spørgsmål er I altid velkommen til at skrive til klubben eller kontakte vores hovedtræner Sabum Thomas på mobil 3023 3039

Sorø Taekwon-Do
Bestyrelsen og trænere

%d bloggers like this: