Sidste træning før jul og Covid-19

Vi er i den sidste træningsuge inden en velfortjent juleferie og vi når lige at skulle forholde os til de seneste restriktioner i forbindelse med Covid-19.

Sorø Kommune er ikke en af de 38 kommuner, som er ramt af særlige restriktioner gældende fra i dag onsdag til d. 3. januar 2021.

Der vil dog være elever, som omend de træner i Sorø er bosiddende i en af de kommuner, hvor de særlige restriktioner gælder. Det betyder blandt andet at idræt i de pågældende kommuner vil være aflyst fra i dag.

Sorø Taekwon-Do vil derfor gerne henstille til at vi alle følger, ikke kun restriktioner, men også anbefalingerne. Disse omfatter at man selv, når man krydser en kommunegrænse tager sine restriktioner med sig.
Det betyder desværre at vi må bede de elever som bor i en berørt kommune om ikke at deltage i vores sidste juletræning inden ferien torsdag d. 10. december

Vi håber, at vi alle kan træne aktivt sammen igen fra uge 2 i januar, hvor alle hold starter op igen og vi glæder os til at se dem, som må komme til træningen imorgen torsdag.

Glædelig jul og godt nytår
Bestyrelsen

%d bloggers like this: