Trænere

Sabumnim Thomas

Jeg har 6. dan sortbælte og er uddannet international instruktør og eksaminator. Derudover er jeg kvalificeret international dommer ved EM og VM.

Jeg har trænet kampidræt i 30 år og fungeret som træner i forskellige foreninger siden 1990. Jeg elsker at undervise og se udviklingen hos den enkelte elev. Særligt glad bliver jeg, når jeg ser den glæde der opstår i et stærkt træningsfællesskab.

Jeg har stor erfaring som lærer igennem 17år med undervisningen af børn og unge, samt fagligt arbejde med børn og unge med særlige behov.

Jeg arbejder som Durewall instruktør i forebyggelse, konflikthåndtering og nødværge for plejepersonale, pædagoger og lærere.

Boosabum Torben

Jeg er 3. dan sortbælte og uddannet dommer. Jeg lægger vægt på, at alle eleverne får noget godt ud af vores Taekwon-Do timer.

Det skal være både lærerigt, udfordrende og sjovt. Selv får jeg altid noget ud af timerne, som både kan være sjove og overraskende.

Boosabum Ann

Jeg er 3. dan sortbælte og uddannet KIDS-instruktør. Jeg har igennem flere år været træner med særligt fokus på de yngste elever. ITF Danmark har engageret mig som national koordinator for KIDS-programmerne i Danmark.

Jeg finder min motivation i den positive og anerkendende undervisning af børn med fokus på det enkelte barns udvikling.

Boosabum Carsten

Jeg er 1. dan sortbælte og har trænet Taekwon-Do i mange år. Oprindeligt begyndte jeg i WT Taekwondo, men kom til en ITF klub og har siden trænet aktivt i både Hørsholm, Gilleleje og de sidste mange år i Sorø.

Jeg elsker at undervise alle aldersgrupper og underviser sammen med Sabumnim miniorerne om tirsdagen. Hver fredag er jeg instruktør på kampholdet, hvor vi træner fysisk og teknisk kamptræning for alle elever som gerne vil fokusere lidt på frikamp.

Boosabum Jakob

Jeg startede oprindeligt i klubben for at træne sammen med mine børn. Der er et fantastisk miljø at træne i som familie.

Idag er jeg 1.dan sortbælte og træner miniorer om torsdagen sammen Boosabum Torben.

Det er vigtigt for mig at alle elever oplever sig set i løbet af træningen, at de har det sjovt og føler sig udfordret.

Boosabum Lukas

Jeg startede som lille, da klubben første gang startede sine aktiviteter. Nu har jeg 1. dan og træner og underviser på Aspirant+ holdet. Jeg synes, det er vigtigt at undervisning er alsidig og sjov.

Jeg har erfaring fra mange års undervisning og har blandt andet trænet og undervist på Grønland, samt deltaget i GM 2017.

%d bloggers like this: